icon for deductible taxesAvdragsgill
icon for info on invoiceFöretagsinformation på faktura
icon for reduced CO2Minska koldioxidutsläppen
icon for deductible taxes

Avdragsgill

icon for info on invoice

Företagsinformation på faktura

icon for reduced CO2

Minska koldioxidutsläppen

Just nu: Fantastiska priser på flera iPhone-modeller!

Swappies historia

Välkommen till Europas främsta webbutik för köp och försäljning av rekonditionerade iPhones.

Vem vi är

Vad som driver oss

På Swappies sätt

Att driva cirkularitet: Vår påverkan på världen

Visste du att smartphones är en av de snabbast växande strömmarna av e-avfall i världen? Detta är särskilt intressant när man tänker på att teknik faktiskt har ett mycket långt utgångsdatum - en produkt kan ha upp till fyra olika ägare under sin livstid!

Därför är cirkularitet kärnan i vår affärsmodell. Genom att förlänga livslängden på varje enhet vi säljer, hjälper vi till att skydda planeten - en rekonditionerad telefon i taget.

Läs vår miljökonsekvens rapport för att ta reda på hur vi ligger i framkant när det gäller att utveckla en cirkulär ekonomi.

23550ton CO2

Sparat av våra kunder, med Swappies hjälp

till år 2024

Planerar vi att återanvända 100 % av de funktionella delarna av smarttelefoner.

100%förnybara energikällor

Vårt mål till år 2024

De senaste blogginläggen

Firande av Internationella kvinnodagen 2024 på Swappie
Firande av Internationella kvinnodagen 2024 på Swappie“Startups och teknologi … är sätt att driva förändring snabbt och lösa meningsfulla problem i stor skala.”  Emma Lehikoinen, COO
Våra konditionsskick
Våra konditionsskickVåra rekonditionerade telefoner genomgår en noggrann 52-stegs reparations- och kvalitetskontroll då de renoveras, och på så sätt ser vi till att varje telefon fungerar som en ny. Även om vissa telefoner kan ha synliga repor, handlar dessa endast om utseendet och har ingen inverkan på enhetens funktionalitet – du kan fortfarande använda alla appar och funktioner lika smidigt som med vilken annan enhet som helst.
Hur säljer jag en gammal iPhone?
Hur säljer jag en gammal iPhone?Beroende på modell och skick på din gamla mobiltelefon går det att sälja den till ett bra pris. Till exempel är en iPhone 11 Pro Max med lite eller utan synliga skador värd mer än en ännu äldre och sliten iPhone XS. Läs vår guide och ta reda på hur du kan sälja gamla iPhone-enheter på Swappie.
Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka