Vad är Swappie’s iPhone Trade-in?

Swappie erbjuder en mängd begagnade och professionellt rekonditionerade iPhones. Våra pålitliga och fullt fungerande iPhones har sålts till oss av sina tidigare ägare och sedan renoverats noggrant för att kunna säljas vidare. Läs mer om hur Swappies iPhone Trade-in fungerar och se hur din gamla iPhone kan komma till nytta.

Läs mer...

Hur säljer jag en gammal iPhone?

Beroende på modell och skick på din gamla mobiltelefon går det att sälja den till ett bra pris. Till exempel är en iPhone 11 Pro Max med lite eller utan synliga skador värd mer än en ännu äldre och sliten iPhone XS. Läs vår guide och ta reda på hur du kan sälja gamla iPhone-enheter på Swappie.

Läs mer...

Hur rensar jag en iPhone för att sälja den vidare?

Det finns flera saker som du kan göra för att se till att din iPhone verkligen är helt rensad och inte innehåller privat information. Det kan också finnas flera saker på telefonen som du vill spara. Överväg gärna att göra dessa saker innan du säljer din iPhone.

Läs mer...

Hur säljer jag min mobil?

Vi på Swappie köper mer än gärna din gamla Apple iPhone. Swappie är en pålitlig och professionell återförsäljare av gamla och begagnade iPhones. Efter att vi köpt din telefon kommer vi att undersöka den och rekonditionera den för att sälja den vidare. På så vis får din iPhone ett nytt hem och du får mer pengar till att investera i en ny. ...

Läs mer...

Varje dag är Earth Day

Nu när Earth Day har anlänt, är det den enda tid på året då alla fokuserar på att vidta hållbara åtgärder för att hjälpa miljön. Men skulle det inte vara ännu trevligare om vi som världsmedborgare tog hand om planeten varje dag? Så det är vad vi gör på Swappie!

Läs mer...

Det nya mottot för Global Recycling Day: "Återvinn, minska och återanvänd".

Från leksaker till möbler - vi förvandlar alla gamla saker till nya på vårt sätt. I dag är återanvändning av material inte bara ett sätt att framställa hållbara produkter - det är också en inspirationskälla för människor som letar efter nya sätt att tillverka saker och ge föremål nya syften.

Läs mer...

Apple lanserar iPhone 13. Det här är vad vi vet om den nya modellen!

iPhone 13 är här! Men vad innebär det för dig som funderar på att köpa en ny iPhone? I den här artikeln delar vi med oss av allt vi vet om den nya iPhone 13, så som till exempel pris, tekniska uppdateringar samt och information gällande kameran samt modellerna.

Läs mer...

Hur man säkerhetskopierar iPhone: 3 sätt att säkerhetskopiera din iPhone

Det är lämpligt att regelbundet göra säkerhetskopior av telefonens innehåll så att ingenting går förlorat på grund av en olyckshändelse eller något annat oväntat problem. Det finns olika sätt för dig att säkerhetskopiera din iPhone. Vi går här igenom de olika stegen så att du kan behålla dina värdefulla data säkra och tillgängliga för säk...

Läs mer...

Så här tar du bort alla foton från din iPhone: Enkel guide för att ta bort och återställa dina foton

De flesta entusiastiska mobilfotografer har förmodligen stött på ett välkänt problem när de knäpper bilder med sin smartphone: det blir för många foton. Om du får slut på utrymme för fler foton på din iPhone eller kanske du vill bli av med allt i telefonens minne, kommer vi här att hjälpa dig med dig med denna guide.

Läs mer...

Så här lägger du till din e-post i en iPhone: Enkel guide för att lägga till din e-post

Så här lägger du till ett e-postkonto på en iPhone! Den här metoden fungerar för de vanligaste leverantörerna av e-posttjänster. Dessa inkluderar iCloud, Microsoft Exchange, Gmail, Yahoo, AOL och Outlook. Allt du behöver är din e-postadress och ditt lösenord.

Läs mer...
1 2 3 4 5 6