Apple lanserar iPhone 13. Det här är vad vi vet om den nya modellen!

iPhone 13 är här! Men vad innebär det för dig som funderar på att köpa en ny iPhone? I den här artikeln delar vi med oss av allt vi vet om den nya iPhone 13, så som till exempel pris, tekniska uppdateringar samt och information gällande kameran samt modellerna.

Läs mer...

Hur man säkerhetskopierar iPhone: 3 sätt att säkerhetskopiera din iPhone

Det är lämpligt att regelbundet göra säkerhetskopior av telefonens innehåll så att ingenting går förlorat på grund av en olyckshändelse eller något annat oväntat problem. Det finns olika sätt för dig att säkerhetskopiera din iPhone. Vi går här igenom de olika stegen så att du kan behålla dina värdefulla data säkra och tillgängliga för säk...

Läs mer...

Så här tar du bort alla foton från din iPhone: Enkel guide för att ta bort och återställa dina foton

De flesta entusiastiska mobilfotografer har förmodligen stött på ett välkänt problem när de knäpper bilder med sin smartphone: det blir för många foton. Om du får slut på utrymme för fler foton på din iPhone eller kanske du vill bli av med allt i telefonens minne, kommer vi här att hjälpa dig med dig med denna guide.

Läs mer...

Så här lägger du till din e-post i en iPhone: Enkel guide för att lägga till din e-post

Så här lägger du till ett e-postkonto på en iPhone! Den här metoden fungerar för de vanligaste leverantörerna av e-posttjänster. Dessa inkluderar iCloud, Microsoft Exchange, Gmail, Yahoo, AOL och Outlook. Allt du behöver är din e-postadress och ditt lösenord.

Läs mer...

Så här återställer du en iPhone: 3 enkla steg

Kanske din iPhone upplevs som långsam eller så fungerar saker bara inte som de borde. Vid dessa tillfällen är det första steget att följa de gamla och pålitliga råden: "Har du försökt stänga av och på den igen?". I denna guide berättar vi om de steg som behövs för att återställa din iPhone till fabriksinställningarna!

Läs mer...

Så här återställer du en iPhone utan lösenord: 2 metoder för att återställa din iPhone

I det här blogginlägget berättar vi hur du kan fabriksåterställa din telefon även om du inte känner till lösenordet till din telefon. Vi fokuserar bara på metoder för att göra en fabriksåterställning utan ytterligare programvara från tredje part och använder bara metoder som kan göras med Apples egna appar och programvara.

Läs mer...

Hur stänger jag av Hitta min iPhone? 2 enkla metoder

Funktionen Hitta min iPhone är ett bra sätt att förhindra att din iPhone försvinner för alltid du har förlagt den eller om den blir stulen eftersom den hjälper dig hitta och också låsa din iPhone, även om du inte har den med dig. Här nedan går vi igenom ett par metoder för att stänga av Funktionen Hitta min iPhone.

Läs mer...

Så här tar du bort SIM-kortet från din iPhone

I den här guiden visar vi dig hur du byter SIM-kort i din Apple iPhone. Eftersom platsen för ett SIM-kort och SIM-facket varierar mellan olika iPhone-modeller, berättar vi också hur du hittar ditt SIM-kort på de olika modellerna!

Läs mer...

3 sätt att överföra data från en gammal iPhone till en ny iPhone

När du uppgraderar från en Apple iPhone till en ny vill du förmodligen också överföra alla dina data. Här listar vi tre olika metoder som du kan använda för att göra detta. Ingen av dessa kräver att du installerar ytterligare programvara eller program från tredje part, utan du kan använda Apples egna pålitliga metoder och appar istället.

Läs mer...

Så här tar du en skärmainspelning på en iPhone: 3 enkla steg för skärminspelning

Har du någonsin velat en göra en inspelning av vad som händer på skärmen på din iPhone? Lyckligtvis med iOS 14 och nyare operativsystem kan du nu spela in skärmen på din iPhone med Apples inbyggda skärmavspelare. Vi går igenom stegen för att aktivera skärmavbildningsgsappen och instruerar dig i hur du använder den.

Läs mer...
1 2 3 4 5 6