iPhone XS

12 MAANDENGARANTIE

iPhone XS

Capaciteit:

Staat :

Als nieuw: De telefoon kan lichte gebruikssporen vertonen zoals kleine krasjes, maar geen opvallende markeringen. De telefoon is volledig getest en werkt als nieuw.

Batterij:

Lees meer

Kleur: Spacegrijs


Sorry, dit product is helaas al uitverkocht.

We werken onze voorraad voortdurend bij, dus probeer het binnenkort opnieuw.

Sorry, dit product is helaas al uitverkocht.


dit vind je waarschijnlijk ook leuk


Onze bestsellers

Bezorging

Snelle bezorging en pick-up

Je ontvangt je telefoon binnen 1-3 werkdagen
Veilige betaling

Veilige betaling

We maken alleen gebruik van de meest betrouwbare betaalmethoden.
Garantie en retour

Garantie en retour

12 maanden Swappie-garantie en 14 dagen gratis retourrecht

iPhone XS kenmerken

De iPhone XS heeft dezelfde fantastische Super Retina OLED-scherm als de iPhone X. Binnenin heeft Apple de processor met de A12 Bionic Chip inde processor gestopt, een chip die bijna net zo snel werkt als een PC. De nieuwe camera komt bovendien met Smart HDR voor nog betere kleuren, schaduwen en lichtinval. De Face-ID van de XS is zelfs nog sneller dan voorheen.

Batterijduur

De batterijcapaciteit is minimaal 80% of meer en de batterij functioneert optimaal.

Scherm

Het 5.8-inch (diagonaal 14,7 cm) Super Retina XDR allscreen-scherm werkt met handige touch en Face-ID-bewegingen, waardoor knoppen niet langer nodig zijn.

Opslag

Als je veel foto's trekt en video's filmt, of veel applicaties benut, kies dan voor een groter geheugen. Lichte gebruikers opteren best voor een kleiner geheugen.

Professioneel gecontroleerd

All onze toestellen worden onderworpen aan een strenge 52-stappentest en refurbishprocedure om ervoor te zorgen dat ze volledig operationeel zijn.

Camera

Dubbele 12MP-cameras (wijd) met portretmodus, smart HDR en 4K-video. 7MP TrueDepth-camera aan de voorkant met portret mode.

Face-ID

Face-ID is een snelle en veilige manier om er zeker van te zijn dat jij de enige bent die toegang tot de telefoon heeft.

Inbegrepen

USB-A oplaadkabel en SIM-kaart verwijderaar

Besturingssysteem

Geniet van iOS15, Apple's beste besturingssysteem tot nu toe

Draadloos opladen

Draadloos opladen scheelt je een hoop gedoe met kabels - leg je telefoon simpelweg op een pad, en zie hoe alles verlicht wordt.

iphone-xs-hand.png
7.09 cm
0.77 cm
14.36 cm

5,8-inch scherm:

Geen Home-knop meer, nu is alles scherm! Het OLED-paneel van de Super Retina display produceert een verbluffend nauwkeurig beeld, een perfecte match voor de fantastische camera’s van de telefoon.

Face-ID:

De efficiënte en veilige Face-ID-authenticatie beschermt je privacy en zorgt ervoor dat je je telefoon kunt ontgrendelen gewoon door ernaar te kijken.

Camera’s:

De dual 12-megapixelhoofdcamera's, de intelligente beeldprocessor en 4K video-opnames onthullen subtiliteiten die voor het blote oog niet zichtbaar zijn. Maak langzame of snelle video-opnames en maak portretfoto’s van studiokwaliteit. Wat wil je als fotograaf nog meer?

Snelheid bovenal:

Ben je soms een ongeduldig telefoongebruiker ? Dan is de iPhone X voor jou gemaakt. Deze is tot 70% sneller dan de voorgangers en verzekert superieur gebruik dankzij de A11 Bionic-chip. Dit in combinatie met de verbazingwekkend levendige 3D-grafiek en de verbeterde AR-apps zorgt ervoor dat deze telefoon fantastisch gebruiksplezier oplevert.

Draadloos opladen:

Draadloze oortjes/koptelefoons zijn al bekend, maar met Qi draadloze oplaadtechnologie is het nu ook mogelijk om je telefoon draadloos op te laden. Zeg maar dag tegen alle kabels!

Garantie:

We bieden steeds een 12-maanden garantieperiode aan op elk van onze smartphones

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een iPhone XS van Swappie?
Afhankelijk van de staat en opslagcapaciteit begint iPhone XS van Swappie bij .
Hoeveel camera's heeft de iPhone XS?
De iPhone XS heeft in totaal drie camera's. Het heeft een camera aan de voorkant of selfiecamera en twee camera's aan de achterkant.
Ondersteunt de iPhone XS draadloos opladen?
De iPhone XS ondersteunt draadloos opladen.
Heeft de iPhone XS Face ID?
De iPhone XS ondersteunt Face ID. iPhone XS kan zelfs in het donker gezichten detecteren.
Ondersteunt de iPhone XS dual sim?
De iPhone XS ondersteunt dual sim.
Wordt de iPhone XS van Swappie geleverd met een oplader?
De iPhone XS van Swappie wordt geleverd met een oplaadkabel en een sim-uitwerptool. Je kunt een Swappie-stekker kopen om je laadkabel op een stopcontact aan te sluiten tijdens het uitchecken.
Is iPhone XS van Swappie authentiek?
Alle iPhone XS van Swappie zijn authentiek. Alle telefoons doorlopen een technisch proces met 52 fases om ervoor te zorgen dat je iPhone XS in perfect werkende staat aankomt. Een iPhone XS refurbished door Swappie wordt ook geleverd met een 12-maanden uitgebreide garantie en 14 dagen retourrecht.
Hoe goed is een iPhone XS van Swappie?
Een iPhone XS van Swappie is ontgrendeld, grondig getest en werkt als nieuw. Het uiterlijk van het iPhone XS dat je krijgt, is afhankelijk van je gekozen visuele toestand.