icon for excluded vatExcl. BTW
icon for info on invoiceBedrijfsinformatie op de factuur
icon for reduced CO2Verminder CO2 uitstoot
icon for excluded vat

Excl. BTW

icon for info on invoice

Bedrijfsinformatie op de factuur

icon for reduced CO2

Verminder CO2 uitstoot

Welke iPhone opslagruimte heb je nodig?

Je bent aan het kijken naar een nieuwe iPhone. Vele factoren beïnvloeden jouw keuze. Misschien laat jij je keuze afhangen van de opslagruimte. Hoeveel iPhone-opslagruimte heb jij nou precies nodig? Is 64GB genoeg of heb je 128, 256 ,512GB of 1TB opslaggeheugen nodig? Je leest het allemaal in deze blog en we geven je ook wat tips mee om je keuze makkelijker te maken!

Het is erg belangrijk om goed te bedenken hoeveel opslagruimte je nodig hebt. De opslagruimte van een iPhone kun jij achteraf niet uitbreiden. Heb je momenteel al een iPhone dan adviseren wij om te kijken naar je actuele gebruik en Capaciteit te kijken. Dit doe je door naar Instellingen te gaan dan > Algemeen> iPhone-opslag. Kijk naar je capaciteit in Gb en de beschikbaarheid. Zo kan je ook een goede inschatting maken of dit genoeg geheugen was of dat je net wat meer nodig hebt. Wij adviseren je ook om na te denken over je toekomstige gebruik. Ben je van plan om veel foto’s en video’s te maken dan adviseren we je om voor meer geheugen te kiezen. Gebruik je een cloud-opslag of niet? Ook dat is van invloed op de hoeveelheid capaciteit die jij nodig hebt voor opslag op je telefoon.

De iPhones hebben niet allemaal dezelfde opslagcapaciteit. Sommige toestellen beginnen vanaf 64GB. De nieuwere modellen beginnen bij 128GB. De toestellen die beginnen bij 64GB zijn: iPhone 8, iPhone 8 plus, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone SE2020, iPhone 11, iPhone 11 pro, iPhone 11 pro max, iPhone 12 mini. 

64GB is goed voor basisgebruik, 128GB voor de gemiddelde gebruiker, 256GB als je veel video’s en foto’s en muziek wil opslaan, 512GB+ als je een volledige foto/video op wil slaan. Bewaar jij alles op je telefoon of sla jij ook op in iCloud? Bedenk goed dat jij in de toekomst meer capaciteit nodig zult hebben. Een iPhone koop jij over het algemeen voor een langere periode.

64GB geheugen: Genoeg voor basis gebruik

Gebruik je jouw iPhone vooral om berichten te sturen, sociale media te bekijken en af en toe foto’s te maken? Voor basis gebruik is 64GB genoeg opslaggeheugen. Echter is het wel belangrijk om na te denken over de toekomst. Wil je meer foto’s video’s en of applicaties op je telefoon gebruiken dan raden we aan om voor een grotere opslag te kiezen. 

128GB geheugen: Genoeg opslag voor foto’s en video’s

Gebruik je jouw iPhone om veel foto’s te maken of download jij graag films/serie’s om offline op je telefoon te bekijken? Dan adviseren we jou om 128GB opslaggeheugen te kiezen. Dan heb je altijd de mogelijkheid om meer met je iPhone te doen en hoef je niet bang te zijn dat je zonder opslaggeheugen zit.

256GB geheugen: Nooit meer foto’s of video’s verwijderen

Als je druk bent met het maken van veel foto’s en video’s en je deze allemaal op wil slaan. Dan adviseren wij om voor 256GB geheugen te kiezen. Zo heb je optimaal de ruimte om allerlei foto’s en video’s op te slaan zonder hier een selectie of keuze in te maken, welke je behoud. 

512GB en 1TB: voor professioneel gebruik

Deze opslaggroottes adviseren we als jij je iPhone voor professioneel gebruik gebruikt. Je hebt genoeg ruimte om grote bestanden te downloaden en te behouden op je iPhone. Ook kan je video’s en foto’s in grotere kwaliteit opslaan op je iPhone zonder dat je je zorgen hoeft te maken om je opslag. Als jij werkt zonder apps, of cloud en je wil alles op je toestel opslaan dan kan dat optimaal met deze opties. 

Hoe maak je de beste keuze?

Wij adviseren om naar je huidige gebruik te kijken, zo kan je ook gemakkelijk een inschatting maken of dit genoeg opslaggeheugen is of dat je constant foto’s of andere gegevens moet verwijderen. Om vervolgens naar de toekomst te kijken. Waar wil jij je iPhone voor gebruiken, om meer foto’s en video’s mee te maken, meer offlinefilms en series te bekijken of alleen op berichten via te versturen. Mocht je het na het lezen van deze blog alsnog lastig vinden welke keuze je het beste kan maken, kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. 

Gerelateerde artikelen

Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka ONLINE BANKING VERKKO- PANKKI NÄTBANK iOS 512 GB 256 GB 128 GB 1 TB 512 GB 256 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 256 GB 128 GB 32 GB 256 GB 128 GB 64 GB 256 GB 64 GB 512 GB 256 GB 64 GB !