icon for excluded vatExcl. BTW
icon for info on invoiceBedrijfsinformatie op de factuur
icon for reduced CO2Verminder CO2 uitstoot
icon for excluded vat

Excl. BTW

icon for info on invoice

Bedrijfsinformatie op de factuur

icon for reduced CO2

Verminder CO2 uitstoot

De beste prijzen op verschillende iPhones!

Kies voor refurbished met Jonathan.

Maak kennis met onze inwoner die van spanning houdt.

Hallo, hier is Jonathan!

Als het gaat om iPhones – *moet* ik het nieuwste model hebben. Zeg wat je wilt, maar ik vind het geweldig om te weten dat ik de beste technologie heb.

Ik breng veel tijd buiten door (je hebt me misschien recentelijk op de hellingen gezien 😉), en ik vind het leuk om content te maken voor mijn sociale media. Dit betekent dat het essentieel is dat ik een apparaat heb met een krachtige camera en een groot scherm om onderweg video’s en afbeeldingen te bewerken.

Met de iPhone 15 Pro kan ik kristalheldere video’s opnemen in 4K en prachtige foto’s maken. Ik heb ook alle apps die ik nodig heb, die soepel en efficiënt draaien (essentieel wanneer ik de weg naar mijn volgende bestemming navigeer terwijl ik muziek afspeel in mijn auto!), en het stevige, waterdichte ontwerp betekent dat ik het overal mee naartoe kan nemen zonder me zorgen te maken! Het past perfect bij mij.

Koop het beste voor minder

Het geweldige aan Swappie is dat ik de nieuwste iPhone-modellen voor minder geld kan krijgen. Wanneer er een nieuwe iPhone uitkomt, is het kiezen voor een refurbished model erg logisch omdat de prijs simpelweg lager is dan bij het kopen van een nieuw toestel.

Het is ook leuk om te weten dat wanneer ik klaar ben met het apparaat, ik het gewoon naar Swappie kan sturen en geld kan kopen voor de volgende! Het is voor mij erg logisch – vooral omdat het proces van het verkopen van de iPhone heel eenvoudig is.

Mijn favoriete keuzes!

Swappie vroeg me om een serie te kiezen die ik heb uitgeprobeerd en die past bij mijn levensstijl. De Premium-serie bevat modellen met geweldige camera’s, strak design en krachtige verwerkingschips – samen met batterijen met 100% capaciteit en geen tekenen van slijtage! Slimme, hoogwaardige technologie die precies bij mij past 😉 Neem een kijkje en kijk of er iets voor jou tussen zit!

Gerelateerde artikelen

Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka iOS 512 GB 256 GB 128 GB 1 TB 512 GB 256 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 256 GB 128 GB 32 GB 256 GB 128 GB 64 GB 256 GB 64 GB 512 GB 256 GB 64 GB !