icon for excluded vatExcl. BTW
icon for info on invoiceBedrijfsinformatie op de factuur
icon for reduced CO2Verminder CO2 uitstoot
icon for excluded vat

Excl. BTW

icon for info on invoice

Bedrijfsinformatie op de factuur

icon for reduced CO2

Verminder CO2 uitstoot

De beste prijzen op verschillende iPhones!

Hoe wis je een iPhone voor de verkoop?

Jouw oude iPhone verkopen is een uitstekende manier om goed gebruik te maken van jouw oude apparaat, terwijl je tegelijkertijd ook geld kunt verdienen. Veel mensen die hun oude iPhone willen verkopen hebben wel zorgen over hun privacy en persoonlijke informatie. Jouw iPhone bevat vast persoonlijke foto’s, login informatie en telefoonnummers van vrienden en familie. Wat moet je dan eigenlijk doen voordat je jouw iPhone verkoopt? Lees hier alles over jouw iPhone wissen voor verkoop. 

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je iPhone echt gewist is en dat de relevante informatie ontbreekt. Er zijn ook een aantal dingen op jouw iPhone die je misschien wilt bewaren. Overweeg om in ieder geval de volgende dingen te doen als je jouw iPhone gaat verkopen:

  • Koppel je Apple Watch los
  • Maak een back-up van alles dat je wilt bewaren
  • Deactiveer Find my iPhone
  • Herstel de fabrieksinstellingen van de iPhone
  • Verwijder je simkaart

Hoe kan ik mijn Apple Watch loskoppelen? 

Als je jouw iPhone gekoppeld hebt aan een Apple Watch, dan zul je deze moeten loskoppelen voordat je die verkoopt of omruilt. Dit is hoe je dat doet: 

  1. Houd zowel jouw iPhone als jouw Apple Watch dicht bij elkaar. 
  2. Navigeer naar “Mijn Watch” bij jouw iPhone’s Apple Watch app. 
  3. Selecteer het ‘i’-icon naast de watch en druk op “Koppel Apple Watch los”.
  4. Jouw Apple Watch is nu losgekoppeld.

Hoe maak ik een backup van mijn iPhone? 

Door een backup van jouw iPhone te maken, verlies je geen kostbare informatie als je overgaat naar een nieuwe Apple smartphone. Er zijn drie eenvoudige methodes die je helpen om een backup van jouw Apple iPhone te maken. Dit zijn: 

  • Creëer een backup met iCloud
  • Creëer een backup met iTunes op jouw PC
  • Creëer een backup met Finder op jouw Mac

Je kunt meer lezen over elke methode over jouw iPhone back-uppen

Hoe kan ik Find My iPhone uitzetten? 

Het is belangrijk dat je Find My iPhone uitzet voordat je jouw Apple iPhone verkoopt. Als Find my iPhone aanstaat, dan blijft het apparaat gelinkt aan een specifiek Apple ID. Hierom wil je deze functie eerst uitzetten. Dit kun je op twee manieren doen. Dit zijn:

  • Zet Find My iPhone uit in de instellingen van jouw telefoon
  • Zet Find My iPhone uit in iCloud

Lees meer over de Find My iPhone feature en hoe je deze uitzet.

Hoe zet ik mijn iPhone terug naar de fabrieksinstellingen? 

Om jouw iPhone compleet te wissen, moet je de fabrieksinstellingen terugzetten. Dit is hoe dat werkt: 

  1. Ga naar de instellingen van jouw telefoon en selecteer “Algemeen” > “Zet over of stel iPhone opnieuw in”.  
  2. Selecteer “Wis alle inhoud en instellingen”
  3. Voer jouw Apple ID en wachtwoord in.
  4. Wacht totdat de telefoon zichzelf gereset heeft. 

Hoe verwijder ik een SIM kaart uit mijn telefoon? 

Voordat je jouw iPhone weggeeft of verkoopt, is het ook belangrijk dat je jouw SIM kaart verwijdert. Verschillende iPhone modellen hebben verschillende simkaart houders, die weer op andere plekken op het toestel zitten. Je moet op zoek gaan naar een klein gat op de zijkant van jouw mobiele telefoon en daar het stuk gereedschap invoeren dat is meegeleverd om de houder te openen. Als je die pin niet meer hebt, kun je een paperclip of een ander klein object gebruiken. 

Wordt mijn oude iPhone gewist als ik deze verkoop aan Swappie? 

Als je jouw iPhone naar Swappie stuurt om die te laten verkopen, dan zorgen wij dat die na ontvangst volledig wordt gewist. Dit betekent dat je data geheel verdwijnt.  Als je jouw oude iPhone verkoopt aan Swappie, begin dan met het vaststellen van de waarde van jouw telefoon. Dit kun je doen op onze Verkoop jouw iPhone-pagina. 

Voordat je jouw oude iPhone aan Swappie verkoopt, wil je er ook voor zorgen dat het apparaat ontgrendeld is. Om jouw telefoon te ontgrendelen, moet je contact opnemen met jouw mobiele telefoonprovider. 

Bij Swappie kopen wij oude, gebruikte en zelfs licht beschadigde iPhones. De prijs die wij betalen voor jouw gebruikte apparaat is afhankelijk van het model en de staat van onderhoud ervan. Op onze website vind je een geupdate lijst van alle iPhone modellen die wij op dit moment accepteren. Swappie verkoopt gebruikte en professioneel refurbished iPhones. Je vindt de selectie aan refurbished iPhones die wij te koop hebben hier

Door een refurbished Apple iPhone te kopen bespaar je geld en je draagt je steentje bij aan het milieu. Als je dus toch jouw oude iPhone gaat verkopen, waarom koop je dan niet direct ook een refurbished exemplaar?

Gerelateerde artikelen

Na dobírku Cash On Delivery Pago contra reembolso Contrassegno Płatność za pobraniem Dobierka iOS 512 GB 256 GB 128 GB 1 TB 512 GB 256 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 128 GB 64 GB 32 GB 16 GB 256 GB 128 GB 32 GB 256 GB 128 GB 64 GB 256 GB 64 GB 512 GB 256 GB 64 GB !